4 Kasım 2010 Perşembe

Kişiye Özel Sabunlar

Geçen hafta Müfit'in (Müfit Karzek) kendisi için sipariş ettiği tarçınlı sabunu döktüm.










 Kalıpları kesmek için onu beklemek iyi  olmuş. Her bir plakanın fotoğrafı çekildi. Müfit ressam olduğu için sabunda kullandığım görsel ögeler onu etkiledi ve sabun tablolar yapsana diye bir öneride bulundu. İyi fikir, neden olmasın?






Ardından üçüncü kalıp sabunun siparişini verdi. Kalıp dediysem 100 gr lık değil 13 kg lık. Defneli olacak. Bu sabah da Turgutreis'in merkezine mesafe olarak çok yakın ancak yerlilerin bildiği çook uzak ara yollarda defne meyveleri toplamaya gittik. Eğlenceliydi, defneler budandığı için meyveler bir iki ağacın oldukça yüksek dallarında kalmış.












Neyse ki arabamız müsait olduğu için üst katına çıkıp ne var ne yoksa topladık. Birkaç gün önce Levent telefon açtı ve Cemile sabunlarım bitti deyip bir kalıp sabun siparişi verdi. Hemen döktük. Döndüğümüzde de Levent'in (Levent Yıldırım)  sedef sabununu açtık. Geçen yıl onun için döktüğüm aynı içerikli sabundan çok memnun kalmış, artık sedeflerinin üzerindeki kabuklar oldukça azalmış kalanlar da yumuşamış. Bu habere çok sevindim.


levent'in sedef sabunları


Yarın sabun dökümü yok ancak ertesi gün defneli ardından da Güzin'in siprarişi olan aloe veralı aileye özel sabunu dökeceğim, ardından da  yaban mersinli. Şimdi mevsimi. Aysuncuğum son günlerde çektiğin acılarına rağmen her çalışma gününü eğlenceli bir hale getirdiğin için çok teşekkürler. 

1 yorum:

  1. her acının bır guzel sonu olmalı


    benim bloguma gelme senin geldigine degecek yazılar yok

    YanıtlaSil