22 Aralık 2009 Salı

Aralık ayı



                                                                              

Herkesin yeniden içinde umut yeşerttiği, dileklerin ve beklentilerin yüzlere yayılıp hatların gevşediği ay. Noel’in ve yeni yılın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor, bütün ülkelerde ve şehirlerde olduğu gibi Bodrum’da da durum aynı. Bizde bu rüzgârdan payımızı almak için üç gündür kermeslerdeyiz.




Stantlarımızı oradan oraya taşıyıp ürettiğimiz işlerin tanıtımını ve birazda satış yapmak istiyoruz. Kendi adıma uzun süredir köyden çıkmadığım için bir nebze bu etkinlikler iyi geldi. Uzun süredir görmediğim arkadaşlarımı gördüm. Hepsini ve onlarla sohbet etmeyi özlemişim. Ancak iki günden sonrası fazla geldi. Ama ne yapalım bu gün evdeyim sonra iki gün daha gidip yeniden evime döneceğim. Bahçeme hayvanlarıma, atölyeme kavuşacağım. Güneşli günlerde sahile inip deniz kıyısında kahve içip gevşeyerek zaman geçireceğim. Yalnızca güneşli günlerde değil aslında fırtınada da sahilde olmak çok güzel. Dalgalar sahili sonsuz bir güçle döverken yağmurun ve fırtınanın önünde denize kadar sürüklenmiş her türlü nesnenin arasında gezinmek ve telaşsız, saatlerce sahilde lodosçuluk yapmak. Ahh iki gün şehirde olmak beni çok yordu.

2 yorum:

  1. cemile o guzelim sabunlari almis annem ve arkadasim; cok tesekkurler mandalinali sabun ruyalarima giriyor o kadar guzel ki; iyi seneler ve tekrar cok tesekkurler; hikayesi olan olusumunu takip ettigim sabunlar cok guzel ve anlamli bir hediye oldu, sifa dolu ustelik:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim beste beğendiklerine çok sevindim. umarım mutlu sağlıklı günlerde güle güle kullanırlar. sende yakın zamanlarda gelirsen ulaştırırım. keşke Fransa'ya giden gelen olsaydı. bir yolunu bulur gönderirdim.

    YanıtlaSil